Home » Harry Potter Londen shoplog

Harry Potter Londen shoplog

Harry Potter Londen shoplog

Het is alweer bijna een maand geleden dat ik naar Londen ging om The Harry Potter Studio te bezoeken en de theatervoorstelling Harry Potter and The Cursed Child te bewonderen. Tijdens mijn Harry Potter Trip heb ik natuurlijk heel veel souvenirs gekocht. In deze Harry Potter Shoplog laat ik je zien wat ik allemaal in Londen gekocht heb!

Als het op Harry Potter spullen aankomt heb ik echt een gat in mijn hand. Er is niets wat ik niet wil hebben. Gelukkig had ik dan ook veel galjoenen gespaard om in Londen van te shoppen. En dat is goed gelukt zoals je ziet! Alles paste maar net in mijn koffer. Of eigenlijk net niet moet ik eerlijk bekennen. Gelukkig mochten er een paar dingen in mijn zus haar koffer!

Mijn Harry Potter aankopen uit Londen

Van te voren had ik al een lijstje gemaakt met een aantal dingen die ik in ieder geval in Londen wilde kopen. Bijvoorbeeld de MinaLima uitgave van Harry Potter and The Chamber of Secrets. Ook wilde ik een typische Engelse telefooncel kopen en stond de houten toverstok van Hermelien op mijn lijstje. Alle drie de items kocht ik meteen op de eerste dag! Nu vraag je je misschien af wat een rode Engelse telefooncel met Harry Potter te maken heeft en dat zal ik je vertellen. De rode telefooncel is in Harry Potter en de Orde van de Feniks de ingang naar het Ministerie van Toverkunst. Daarnaast is het natuurlijk ook een heel leuk souvenir en ook nog eens heel betaalbaar! Zo heb je voor een paar ponden al een leuk item voor je Harry Potter verzameling. Tipje dus!

Op de tweede dag gingen we naar Harry Potter and The Cursed Child part 1 en part 2. Mijn verslag kun je hier teruglezen. In deze blogpost laat ik je ook zien wat ik qua merchandise van Harry Potter and The Cursed Child kocht. Dus ben je benieuwd? Lees het verslag dan even terug, maar eerst deze blog uitlezen hoor!

Op dag drie bezochten we de Harry Potter Studio Tour! Hier kocht ik natuurlijk ook weer een heleboel – ik loog niet toen ik zei dat ik een gat in mijn hand heb als het op Harry Potter spullen aankomt. Allereerst lieten mijn zus en ik een foto maken in een coupé van de Hogwarts Express. Sinds een paar jaar ben ik mij steeds meer aan het realiseren hoe belangrijk het is om herinneringen vast te leggen en veel foto’s te maken. Dus dat deden we! En ik vind de foto echt hilarisch. Op deze manier kan ik de herinneringen aan de trip met mijn zus altijd in leven houden.

In de giftshop heb ik mijn mandje behoorlijk volgeladen. Zo kocht ik een nieuwe toverstok die exclusief te koop is bij de Harry Potter Studio Tour in Londen. Ik koos voor de thestral toverstok. Deze past goed bij mijn bowtruckle exclusieve toverstok die ik vorig jaar kocht tijdens mijn bezoek aan de studio (en die ik tijdens het opnieuw inrichten van mijn vitrinekast helaas kapot heb laten vallen – JANK… JANK!). Laten we daar maar niet te lang bij stilstaan want dan begin ik spontaan weer te huilen.

Ook kocht ik een set theekopjes van professor Umbridge. En om in het roze thema te blijven kocht ik een roze pygmy puff – of Ukkepulle zoals mijn zus ze graag noemt! Ik kocht een toverdrankenketel en ik liet een bedeltje van de Zweinstein brief graveren met mijn naam. O, en laat ik mijn verjaardagsbadges en de replica van het briefje met Harry’s naam die uit de vuurbeker wordt gespuugd niet vergeten! Deze heb ik weliswaar niet gekocht, maar gekregen, toch horen ze in deze shoplog thuis.

Harry Potter snoep
Verder kocht ik bij de Harry Potter Studio Tour nog wat Harry Potter snoep. Een doosje Fizzing Whizzbees, Peppermint Toads, Bertie Botts every flavoured beans – oftwel Smekkies in alle Smaken – en een Chocoladekikker gingen mee. Thuis maakte ik mijn chocoladekikker open en zat er een tovenaarskaart in van Gildery Lockhart. Daar ben ik super blij mee!

House of Spells Londen

Op de vierde en tevens onze laatste dag gingen we naar The Noble Collection winkel, House of Spells en voor de tweede keer naar House of MinaLima. Als eerste gingen we naar House of Spells – betoverende winkel! – waar ik twee kleine dingetjes kocht: een beeldje van Hedwig en een magic meter. Dit is een flesje met een gekleurde vloeistof en als je die in je handpalm houdt beweegt de vloeistof omhoog. Bij The Noble Collection winkel – ook een aanrader trouwens! Ze hebben fantastische displays – kocht ik mijn eerste magical creature, namelijk een Mandragora. Ook kocht ik daar een set tovenaarsmunten met een gouden galjoen, een zilveren sikkel en een bronzen knut. Als allerlaatste gingen we voor de laatste keer naar MinaLima. Ik wilde nog graag een print kopen. En dat deed ik. Ik kocht er zelfs twee! Ook kocht ik een replica van een schoolschrift, twee kaarten, een huffelpuf mystery bag en twee mystery postcards van Fantastic Beasts. Binnenkort deel ik in een aparte blog meer over mijn MinaLima collectie. Dus mocht je nieuwsgierig zijn naar de prints, kom dan snel weer een keertje langs op mijn blog!

Dit was mijn Harry Potter Londen shoplog! Al mijn aankopen uit Londen op een rij. Ik hoop dat je het leuk vond om te zien wat ik allemaal in Londen gekocht heb.

2 Reacties

 1. 4 juli 2023 / 09:27

  Wat heb je een leuke dingen gekocht! Londen lijkt me een geweldige stad om te bezoeken als Harry Potter fan!

  • Ismay
   Auteur
   5 juli 2023 / 11:38

   Wat leuk dat je een reactie achterlaat! Londen is inderdaad een fantastische stad voor Harry Potter fans. Je kunt er zoveel “magische” dingen doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *