Home » 5 magische webshops voor Harry Potter merchandise

5 magische webshops voor Harry Potter merchandise

Harry Potter webshop tips

Ik ben net een Niffler als het aankomt op het verzamelen van zeldzame items en toffe replica’s – ik stop het liefste alles in mijn winkelmandje. Maar helaas heb ik niet zoveel galjoenen en zilveren sikkels om alles maar te kunnen kopen wat ik wil. Maar dat is nou precies wat verzamelen zo leuk maakt. De passie voor verzamelen ontstaat vanuit het verlangen om iets graag te willen hebben. Als je altijd alles maar kunt kopen wat je wilt hebben, verdwijnt dat verlangen en dan wordt verzamelen toch een stuk saaier. De voldoening die je voelt als je eindelijk genoeg geld hebt gespaard voor dat ene speciale item of als je die ene zeldzame replica eindelijk ergens hebt kunnen vinden en kopen en is nergens mee te vergelijken. Het voelt echt als een overwinning om iets nieuws aan je collectie toe te voegen. Maar sodeknetter wat zou ik graag voor één dag miljonair zijn zodat ik wél alles kan kopen wat ik wil hebben. Want bij de Harry Potter webshops die ik in deze blog met je ga delen, zou ik zo al mijn spaargeld kunnen uitgeven.

Heroic Tales
www.heroictales.nl

Een van de weinige webshops in Nederland die items van The Noble Collection verkoopt. Ik ben dan ook regelmatig op de website te vinden. Het assortiment van Heroic Tales is groot, maar daar moet ik wel bij zeggen dat ze lang niet altijd alles op voorraad hebben. Ze bieden overigens wel de mogelijkheid aan om het product direct voor je te bestellen bij de leverancier. Je kunt hier altijd naar informeren door een mailtje te sturen! De service bij deze webshop is wat dat betreft echt top! Ze zetten net dat stapje extra voor je. Je bestelling wordt goed verpakt (zo duurzaam mogelijk) en snel verzonden.

Onlangs kreeg ik voor mijn verjaardag van mijn werkgever een cadeaubon voor Heroic Tales (ja, ook daar weten ze van mijn Harry Potter fetisj af), dus je begrijpt wel wat ik binnenkort ga doen… Als ik zelf nog wat galjoenen bijleg kan ik weer een toffe replica kopen.

Olleke Wizarding Shop
www.desprookjeswinkel.be

De enige Belgische webshop in mijn lijstje, maar ze hebben ook een kantoor gevestigd in Amsterdam. Ik kan mij echt uren vermaken op deze website met scrollen door alle pagina’s. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat je er bijna maar liefst 10.000 magische items kunt vinden.

Het enige waar je misschien rekening mee moet houden is dat je bestelling vanuit Belgie wordt verzonden. Hierdoor kunnen verzendkosten wat hoger zijn en kan het iets langer duren voordat je je bestelling in huis hebt!

Filmspullen.nl
www.filmspullen.nl

De naam zegt het eigenlijk al. Bij deze webshop kun je terecht voor merchandise van verschillende films waaronder Harry Potter! Naast merchandise verkopen ze soms ook items van The Noble Collection, maar ook exclusieve, bijzondere of zeldzame Funko Pops! Mijn Harry potter verzameling is ooit begonnen met Funko poppen, alhoewel dit nu al een tijdje stilstaat, vind ik het wel altijd leuk om te zien welke Funko Poppen er zijn. Er worden namelijk regelmatig nieuwe uitgebracht. Een leuke tip dus als je vooral Harry Potter Funko Poppen verzamelt!

The Flaming Feather & Flaming Filament
www.theflamingfeather.com

Voor al je magische toverdranken moet je bij The Flaming Feather zijn. Deze Nederlandse webshop verkoopt de mooiste, handgemaakte toverdranken. Ze zien er stuk voor stuk uit alsof ze zo uit het klaslokaal of de voorraadkast van Professor Sneep komen. Naast toverdrankjes maken ze ook toverstokken standaarden en magische kaarsen! Kijk zeker eens naar het flesje Phoenix Tears en het potje met dragonfly wings – twee van mijn persoonlijke favorieten! Ook de Headmaster wandholder vind ik erg tof! Dan heb je niet alleen een magische houder voor The Elder Wand, maar heb je ook nog eens een prachtige replica van het graf van professor Perkamentus.

Harry Potter Winkel
www.harrypotterwinkel.nl

Van schooluniformen en Zwerkbal gewaden tot toverstokken en van replica’s tot Funko Pops, bij de Harry Potter Winkel van NerdUP kun je het allemaal vinden. Het is eigenlijk een soort digitale, online versie van Diagon Alley. Lekker makkelijk alles op één plek – daar houd ik van! Vergeet ook zeker de koopjeshoek niet waar altijd leuke items met korting tussen staan.

En tot slot… laten we vooral ook Bol.com niet vergeten. Die webshop kennen we natuurlijk allemaal wel. Maar ook hier kun je voor veel Noble Collection items terecht. Dit waren mijn 5 tips voor magische Harry Potter webshops!

Wat zijn jouw favoriete Harry Potter webshops voor magische spullen? Deel het in de comments hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *